Röster från några utställare - Entreprenad Live
För besökare
För utställare
18 januari 2017

Röster från några utställare


Pritec Maskin AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Skåne är en mycket viktig region för oss och flera av våra största kunder finns i södra Sverige. Entreprenad Lives besökarenkät talar också sitt tydliga språk, bara 5% av mässbesökarna i Göteborg och Skåne besöker en maskinmässa i Stockholm, dessa vill vi nå.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Vi hoppas på att knyta många nya kontakter med lokala företag som annars kan vara svåra att nå. Vi hoppas naturligtvis även på bra väder och mycket affärer.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Våra läggningsmaskiner för marksten är alltid heta. I år kommer vi även kunna presentera en efterlängtad nyhet som har varit extremt efterfrågad från tidigare och nya kunder. Besökare som kommer till mässan kommer få möjligheten att provköra denna nyhet.
Vi är även ensamma på svenska marknaden om att kunna erbjuda en tung rullpadda för kompaktering av marksten, plattor och hällar. Denna nyhet lanserades i december 2016 men kommer troligtvis bli riktigt het under 2017!


Entrack AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Vi förstod att mässan i Göteborg 2016 var en succé så vi vill visa upp vårt breda sortiment för entreprenörerna i södra Sverige. Mässan ser ut att samla en hel del intressanta utställare vilket bör locka dit många kunder i vårt segment, att rätt besökare kommer på mässan anser vi vara viktigare än antalet.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Vi hoppas att våra befintliga kunder ska få upp ögonen för alla våra nya produkter som vi har utökat vårt redan breda sortiment med och naturligtvis även finna en del nya kunder också. Med välfyllda lager i både Eslöv och Göteborg så har vi möjlighet att ge entreprenörer i södra Sverige högsta service.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Vi har en hel del intressanta nyheter, sedan ett halvår tillbaka har vi lanserat vårt egna nya varumärke på tänder. NWP, Nordic Wear Parts som det heter har tagits emot på ett mycket positivt sätt då kunderna finner tänderna slitstarka och väldesignade till ett bra pris. På redskapssidan så har vi många produkter som vi försöker jobba in som finska Stark med sop och snöutrustning i högsta klass, Italienska MB med sina unika krosskopor med marknadens högsta produktivitet och inom vårt egna redskapsmärke MITO har vi under 2016 utökat sortimentet med skopor till de allra största maskinerna. För tillfället kan vi leverera skopor för grävmaskinen mellan 1 och 350 ton men inom kort kommer vi kunna erbjuda upp till 500 ton, till lastmaskiner kan vi tillverka till alla storlekar som finns på marknaden små som stora.


Etebra Maskin & Vagn AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Den sydsvenska marknaden är viktig för oss. Vi har varit med på Ring Knutstorp tidigare, men det var ett tag sedan, så nu är det dags igen. Vi var med på Entreprenad Live i Göteborg och tycker att mässan arrangerades på ett proffsigt sätt.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Vi vill träffa de sydsvenska entreprenörerna för att visa dem vårt breda program av dumpervagnar.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Naturligtvis vår dumpervagn, Richard Western, som har blivit en riktig favorit för hjulgrävarna, finns storlekar från 7 till 13 ton.


Swedmog AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Vi tycker om och tror på iden med mässor som är på mindre områden. I Göteborg fick vi besök i vår monter flera gånger av samma besökare.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Att mässan har samma koncept som i Göteborg, bra väder och många trevliga Skåningar i vår monter.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Det händer mycket för Mercedes-Benz UNIMOG under 2017, vad kan jag inte berätta i dagsläget – men förhoppningsvis tills på mässan.


Certex Svenska AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Vi vill nå ut till entreprenadbranschen och eftersom denna bransch ofta består av kunder som jobbar ute med sina maskiner på fältet så vi har svårt att nå dem med kundbesök. Därför ser vi mässan som ett bra tillfälle att knyta kontakter och bygga relationer. Det är en viktig kundgrupp för oss som stämmer bra in på våra produkter, tjänster och kunnande.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Att skapa nya kontakter, sprida vårt ”Lifting KnowHow” och förhoppningsvis hjälpa till att lösa eventuella frågeställningar inom lyft, surrning, fallskydd och därtill relaterade tjänster.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Hetaste produkterna just nu, utan att rangordna dem, är HMPE-lina till bland annat vinschar samt fallskyddsprodukter på både PPE sidan och för fasta system.
På tjänstesidan är ju vår inspektionsservice av lyftredskap och fallskydd en viktig del. Dels den vi gör genom våra servicekillar ute på fältet men också den som vi utför på våra verkstäder runt om i landet. Där man också kan få snabb och återkommande hjälp med service av lyftredskap, inspektion av lyftredskap och fallskyddsprodukter. Allt för att uppfylla normer och lagkrav som finns idag och som ökar, för att förhindra olyckor och arbetsskador.
Vi kan nu även erbjuda reparbeten på hög höjd där man på ett kostnadseffektivt sätt kan få hjälp med diverse service i form av exempelvis målning, svetsning, takläggning, plåtarbeten etc. Detta är oftast väldigt kostnadseffektivt om man jämför med att hyra in kranar och bygga ställningar.
Sen har vi ett ben till som växer och det är utbildningar inom, fallskydd och säkra lyft. Alltifrån basutbildningar till vidareutbildningar för de som jobbat länge inom våra områden.


[button size=”normal” type=”primary” value=”fler röster . .” href=”https://www.entreprenadlive.se/skane-2017/roster-fran-nagra-utstallare-3/”]

11 januari 2017

Röster från några utställare

Norrlandsvagnar AB Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?Efter en mycket lyckad mässa på Entreprenad Live i Göteborg 2016, så är det en självklarhet att finnas med i Skåne [...]

Läs mer ›
21 december 2016

God jul & Gott Nytt År

God jul och Gott Nytt År hälsar Entreprenad Live-teamet alla utställare, besökare och partners till vår mässa. Vi hade en fantastisk mässa i år i Göteborg och vi arbetar stenhårt för [...]

Läs mer ›
14 december 2016

Röster från några utställare

Brdr. Holst Sørensen A/S Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?Vi ställer ut på mässan eftersom Giant minilastare är professionella maskiner för professionella användare. [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Gör affärer och stärk dina kundrelationer genom mässan

Varje dag förändras vår omvärld och spelreglerna för att bygga relationer och göra affärer har gjort att det personliga mötet blivit viktigare. På de flesta marknader finns idag ett [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Röster från några utställare

Söderberg & Haak Maskin AB Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?Vi ser mycket fram emot att träffa skånska entreprenörer och visa Komatsus entreprenadmaskiner som med [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Årets höjdpunkt i entreprenadbranschen

Läs mer ›
30 november 2016

Byggboom och förtätning ger jobb åt mindre entreprenörer

Bostadsbyggandet går för högvarv i Sverige, ofta genom att stadskärnorna förtätas. En utveckling som kan gynna de mindre entreprenadföretagen. – Förtätning inom bostadsbyggandet [...]

Läs mer ›
Utställare Göteborg 2021