Röster från några utställare - Entreprenad Live
För besökare
För utställare
11 januari 2017

Röster från några utställare


Norrlandsvagnar AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Efter en mycket lyckad mässa på Entreprenad Live i Göteborg 2016, så är det en självklarhet att finnas med i Skåne i år. Mässan är ett ypperligt tillfälle att visa upp våra Rast- och Personalvagnar. Då får besökarna även möjligheten till att kliva in i vagnarna och bilda sig en uppfattning om hur rymliga och trevliga våra vagnar är. Det välvda taket som är vårat signum, gör att vagnen känns betydligt rymligare än om det vore plant.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Eftersom ”Special är standard” för oss. Så ger mässan oss möjligheten att presentera nyheter och föra en dialog med kunderna utifrån alla önskemål som uppstår då man ska investera i en vagn. Norrlandsvagnar är Originalet och var först ut på marknaden med Personalvagnar, Rastvagnar samt Skogsvagnar. Sedan starten 1961 har Norrlandsvagnar tillverkat över 20.000 vagnar.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
I och med de nya kraven på Personal- och Rastvagnar, så ser vi en ökad efterfrågan på just dessa typer av vagnar. Även uppkopplade vagnar med Remote appen, där man kan ha en fullständig överblick på larm, batterispänning, olika nivåer samt positionering är väldigt populär. En personalvagn med omklädning och matplats för upp till 6 personer med kombinerat el/gasolvärmesystem samt förbränningstoalett, får ses som den hetaste produkten just nu. Norrlandsvagnar kommer att presentera en stor nyhet under mässan. Detta kommer att ta vagnarna till en helt ny nivå!
Så vi på Norrlandsvagnar ser framemot en mycket intressant och alltid lika trevlig mässa!


Fredheim Maskin AS

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
För oss är det viktigt att synas i hela landet och det därför viktigt att vi kommer ut och visar upp våra maskiner nära våra kunder.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Mycket besökare, gärna inköpare, beslutsfattare och användare. Bra möten som leder till affärer på kort och långsikt. Blir de dessutom fint väder blir det perfekt.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Trenden med Hybrider tror vi försätter och idag kan vi erbjuda alla våra maskiner med tillvalet Hybrid. Hybrid innebär att maskinen i grunden är elektrisk och har en dieselmotor som driver en generator. Maskinen klara sig på egenhand men har också möjlighet till Plug-In från elnät eller en kross. Sedan går det även att ta ut ström med Plug-Ut till tex en Stacker eller liknade. Intresset för Keestracks krossar ökade under 2016 och vi har idag ett starkt sortiment på slagkrossar, käftkrossar och konkrossar. Den sistnämnda ser ut att få att en storebror under året vilket blir spännande!


Ramudden AB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Vi har varit med några gånger nu på Entreprenad Live och har positiva erfarenheter av mässan. Bra med besök, bra med ”affärer” att bearbeta efter mässan, bra anordnad mässa.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Att träffa många nya potentiella kunder samt att träffa våra nuvarande kunder.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
En nyhet vi har som vi håller på att introducera på marknaden är ett bullerplank som monteras uppe på barriären GP-Link. Vi har ett referensprojekt åt Skanska mitt inne i Helsingborg där vi har monterat detta runt ett helt kvarter och även ordnat med ID 06 passergrindar för personal/besökare samt vikgrindar för in och utleveranser till byggarbetsplatsen.


Farma Norden AB – BIGAB

Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?
Vi har följt med entreprenad Live på senaste mässorna och gillar uppläget med att flytta runt till olika orter. Arrangemanget har hållit hög nivå och såväl utställare som besökare har trivts. Skåne är en intressant region för oss att synas med BIGAB och därför känns det viktigt för oss att marknadsföra oss i området, Entreprenad live placerar oss på plats där det händer.

Vad har Ni för förhoppningar på mässan i Skåne?
Våra förhoppningar är att fortsätta knyta kontakter på en viktig region i landet. BIGAB fortsätter år efter år att vara marknadsledande, för oss känns det viktigt att komma nära våra kunder och slutanvändare, lyssna och ta intryck av användarens erfarenheter av våra produkter och samtidigt givetvis passa på att presentera våra produkter för nya användare.

Vilken är Er “hetaste” produkt just nu?
Just nu är det mycket frågor om både Bigab med kran – Sedan vi presenterade Bigab med 8 meter Z-Kran har försäljningen ökat markant på växlare med integrerad kran. Vagnen blir som ett multiverktyg där användningsområdena blir näst intill obegränsade. Även vår serie av dumpervagnar fortsätter att ta marknad. Det känns alltid roligt att ta fram produkter som marknaden verkligen tar till sig och får nytta av.


 

21 december 2016

God jul & Gott Nytt År

God jul och Gott Nytt År hälsar Entreprenad Live-teamet alla utställare, besökare och partners till vår mässa. Vi hade en fantastisk mässa i år i Göteborg och vi arbetar stenhårt för [...]

Läs mer ›
14 december 2016

Röster från några utställare

Brdr. Holst Sørensen A/S Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?Vi ställer ut på mässan eftersom Giant minilastare är professionella maskiner för professionella användare. [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Gör affärer och stärk dina kundrelationer genom mässan

Varje dag förändras vår omvärld och spelreglerna för att bygga relationer och göra affärer har gjort att det personliga mötet blivit viktigare. På de flesta marknader finns idag ett [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Röster från några utställare

Söderberg & Haak Maskin AB Varför ställer Ni ut på Entreprenad Live i Skåne?Vi ser mycket fram emot att träffa skånska entreprenörer och visa Komatsus entreprenadmaskiner som med [...]

Läs mer ›
7 december 2016

Årets höjdpunkt i entreprenadbranschen

Läs mer ›
30 november 2016

Byggboom och förtätning ger jobb åt mindre entreprenörer

Bostadsbyggandet går för högvarv i Sverige, ofta genom att stadskärnorna förtätas. En utveckling som kan gynna de mindre entreprenadföretagen. – Förtätning inom bostadsbyggandet [...]

Läs mer ›
30 november 2016

ME satsar stort på Entreprenad Live på Ring Knutstorp

Framtid, utbildning, medlemsnytta och aktiviteter står i fokus när ME, Maskinentreprenörerna medverkar på Entreprenad Live. – Vi tar tillvara chansen till personliga möten med medlemmar [...]

Läs mer ›
Utställare Göteborg 2021