Nu är det dags för Entreprenad Live i Göteborg och västkusten - Entreprenad Live
För besökare
För utställare
20 maj 2015

Nu är det dags för Entreprenad Live i Göteborg och västkusten

Entreprenad Live i Skåne har precis avslutats och det kan verka tidigt att prata Göteborg 2016, men det är det inte.
gbg_valkommen2016_sid1– Vi är i full gång med planeringen och bokningarna, säger projektledaren Hans-Erik Kristensson.
Att skapa en bra mässa med bra förankring i branschen kräver tid och hårt arbete. Mässan görs för våra besökare, utställare och samarbetspartners. Alla måste vara engagerade och tro på idén för att det skall bli riktigt bra.
– Många nyheter i Göteborg baserat på erfarenheter och positiva dialoger vi haft både i Göteborg i fjol och på Ring Knutstorp i år, säger Hans-Erik Kristensson.

– Vi fortsätter att utveckla Entreprenad Live och förankra mässan ordentligt i branschen. Vårt mäl är att skapa en riktigt bra fackmässa som visar upp de intressanta investeringsområdena, visar upp utveckling och ny teknik och generar möten mellan de stora och mindre köparna på marknaden. Det handlar i slutändan om rätt besökare och relationer som skall skapas och affärer som skall göras.

En överväldigande majoritet vill ha regionala bra fackmässor där köparna finns och besluten fattas.
6siding_eplive.indd– Våra undersökningar visar på att Entreprenad Lives koncept med roterande mässor i de tre storstadsregionerna är det marknaden vill ha.
– Det tar alltid lite tid att bygga upp något bra och hållbart, men vi är riktigt bra på väg. Branschen består i mångt och mycket av små företag ute i regionerna, det är där affärerna görs, säger Hans-Erik Kristensson.

LIVE – i ännu starkare dimensioner
– Vårt namn speglar vår idé. Vi har mycket intressanta nyheter att presentera när det gäller vårt nya mässområde i Göteborg. Framgången i Skåne med grävning och Prova-På i montrarna fortsätter och det blir så även i Göteborg, säger Peter Eriksson, som tillsammans med Hans-Erik Kristensson arrangerar Entreprenad Live.

6siding_eplive.inddUtställaren tappar kontakten med köparen om man skall gå länga vägar för att prova en maskin. Nu kommer detta ske direkt i montern.
– Självklart fortsätter vi vår satsning på entreprenörernas övriga fordon. Unika möjligheter skapas för provning av lastbilar, lätta lastbilar/transportbilar och fyrhjulsdrivna fordon., säger Peter Eriksson.

En del av branschen, inte en leverantör till branschen
– Vi fortsätter i olika former att engagera oss i de viktiga frågorna för branschen, säger Peter Eriksson.
Det tar sig olika uttryck i olika aktiviteter. Seminarier och kompetenscenters kan vara viktiga former. Klart är att kompetenssidan är viktig.
– Vi kommer i olika former att medverka till att branschen har rätt folk och kunskap. Vi strävar på alla Entreprenad Live mässor att tillsammans med branschen höja kunskapsnivåerna, det kan gälla maskinförare, maskintekniker, säljare/marknadsförare och affärsutvecklare.

Häng med och samarbeta med oss.
– Vi älskar vår bransch och vill jobba med er!

20 maj 2015

Bildsvep från Entreprenad Live 2015

Läs mer ›
20 maj 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. ME vill ha smartare Trafikverk 2. Dålig koll på farligt avfall 3. Metervis med snö i fjällen 4. Byggympa på Sergels torg 5. Hon spränger bara inom sunda tidsramar 6. Nytt kontor för [...]

Läs mer ›
13 maj 2015

Vi är nöjda när våra kunder är nöjda!

Vi hade alla några fantastiska dagar i Skåne. Återigen visade Motorbanan Ring Knutstorp att det är en utmärkt arena för att arrangera Entreprenad Live. Regionala mässor med mycket [...]

Läs mer ›
13 maj 2015

Filmen om Entreprenad Live 2015

Läs mer ›
13 maj 2015

“Klämma, känna och provköra”

Entreprenad Lives nyhetsbrev bad några utställare om deras synpunkter på mässan. Här är några röster: Peter Winbo, MAN: – Vi tyckte det gick bra. Inte minst under fredagen och [...]

Läs mer ›
13 maj 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Swecon satsar på begagnade reservdelar 2. Maskinuthyrare kräver enklare maskiner 3. Hund förföljde dieseltjuvar över en mil 4. Magnus Persson ny ordförande i ME 5. Säffle bäst i [...]

Läs mer ›
5 maj 2015

I morgon slår vi upp portarna!

För andra året i rad arrangeras nu Entreprenad Live. Förra årets succémässa i Göteborg följs nu upp med tre fullspäckade mässdagar på Ring Knutstorp i Skåne. Mängder med intressanta [...]

Läs mer ›
Utställare Göteborg 2021