Nätverk av kompetens, nyckeln till framgång och trygghet - Entreprenad Live
För besökare
För utställare
30 september 2015

Nätverk av kompetens, nyckeln till framgång och trygghet

Det krävs en massa proffs för att arrangera en bra mässa. Entreprenad Live arbetar med de allra bästa i branschen.

TuggerLine4349850

Entreprenad Live arbetar med de allra bästa i branschen

Vi har byggt upp vår organisation som ett tight nätverk som tillsammans har en enorm erfarenhet och tillsammans har stora muskler att omsätta idéer till verklighet.

Här kommer en presentation om oss och våra duktiga leverantörer som tillsammans med oss arbetar för att Entreprenad Live skall bli så bra som möjligt och en trygghet för våra kunder och oss.

Arenor

Ring KnutstorpLogo färg Ring Knutstorp
Sveriges främsta och vackraste racing-bana och fullservice eventområde. Racerbanor, terrängbanor, halkbanor, utställningsområden, gräv områden, catering, stugby och möteslokaler. Perfekt för mässa, utbildning eller konferans. Satsar på utveckling och framtid och äger 1/3 av Live Business Media Group.
www.ringknutstorp.com

Stora Holm TrafikövningsplatsStora Holm
Sverige största trafikövningsplats. 5 halkbanor med en yta på 9.000 kvm . När Entreprenad Live arrangeras för andra gången har man precis färdigställt sitt nya evenemangsområde. 15 minuter från centrala Göteborg och perfekt för västkustens entreprenörer.
www.storaholm.se

EventproduktionBild MMS
Huvudpartnern här är Malmö Mäss-Service. En av de stora i branschen och med 25-års erfarenhet, kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har 20st anställda. Till sin nära hjälp använder de One4Event för tälten och Lärkan för alla elinstallationer.
www.mass-service.se

Digital strategi/produktionjorgen-rosengren
Här ligger Valtech med Jörgen Rosengren i frontlinjen när det gäller nya medier, kanaler och arbetssätt. Mycket inspirerande. Det inte Jörgen kan om det nya digitala landskapet behöver man inte bry sig om.
www.valtech.se

KommunikationPetra
LIRP, Petra Jisander Eriksson producerar vår tryckta information, annonser och snygga presentationer. Kreativ och snabbare än blixten!
www.lirp.se

Filmsimplyvisual
Simply Visual producerar våra häftiga filmer. De är unga, men framgångsrika. Redan många priser och utmärkelser och i oktober riksfinaler i Trollywood och Stockholm. Mer kommer därifrån, de har precis börjat.
www.simplyvisual.se

PressBild Olle
Här finner vi Olle Sjöqvist. Tidigare chefredaktör för tidningen ATL. Gör allt inom press för oss, men mest ”Nytt från Entreprenad Live”. Intresserad, nyfiken som en 20-åring och kunnig.
olle@livebusiness.se

Foto och mediatillgångarMikael Lindström 1
Vår vän Mikael Lindström. Fotograferar från mark, studion och ovan med sina drönare. Räcker inte det, så bygger han även bilder i sin dator. CGI kallas det.
Bild, bildbanker och utbildning.
www.lindstromfoto.se

Radioreklam mikael_jisander1
Radio är ett fantastiskt media. Du kan lyssna varsomhelst, närsomhelst, samtidigt som du gör något annat. Mikael Jisander på Moheffa fixar ljudet och twisten i budskapet.
www.moheffa.se

Tryckeri Pija_Jonsson
Holmbergs är Malmös största tryckeri med mer än 100 års erfarenhet. Ständigt nyfikna på ny teknik inom den grafiska branschen och så har man Pija Jönsson som alltid har nära till skratt och fixar sådant som egentligen är omöjligt.
www.holmbergs.com

Skyltmaterial daroni_logga
Tjoffe på DaRoNi jobbar dygnet runt och maskinerna går varma. Flaggor, kläder, skyltar och vepor är han en riktig fena på.
www.daroni.se

Catering Bengt Roser
Rosers Hotel & Event har, utöver sin hotellverksamhet, kommit att utvecklas som ett, i större sammanhang, mycket populärt event- och cateringföretag nationellt och internationellt. Kunderna är svenska kungahuset, flygvapnet samt landets större företag. Bengt Roser en gentleman med koll på läget och grytorna.
www.rosers.se

CateraCatera
Catera fixar både kalaset och kantinen. Är ett cateringföretag som driver personalmatsalar, skolkök, golfkrogar, restauranger.
www.catera.se

ME, Maskinentreprenörername_125_125
Branschorganisation och arbetsgivarorganisation för alla entreprenörer. De har ”örat på rälsen” när det gäller sina medlemmar och träffar gärna medlemmarna på våra mässor. Står för både seriösa och roliga inslag i mässorna som t.ex. seminarier och festliga inslag.
www.me.se

Live Business Media Group_MLK0737, liten
Det är vi som drömmer om att skapa de bästa värdena för entreprenad-branschen. Erfarenhet i mässbranschen sedan tidigt 90-tal bland annat inom världens största mässarrangör, Sydexpo Blenheim och Miller Freeman.
www.livebusiness.se

30 september 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Nu ökar vi byggtakten för bostäder i Göteborg 2. NCC förbereder för Västlänken 3. NCC lägger vägar med stålslagg 4. Mecalac bygger kompaktlastare åt Hitachi 5. Inget materialfel [...]

Läs mer ›
23 september 2015

Entreprenadkonjunkturen har fått upp farten (del 2)

Entreprenadkonjunkturen i Västsverige har fått upp farten. Och mycket tyder på att den bara kommer att öka. När Entreprenad Lives nyhetsbrev för drygt ett år sedan skrev om [...]

Läs mer ›
23 september 2015

Ny typ av upphandling för Västlänken

– Trafikverket kommer att i de två upphandlingar som nu är aktuella – Olskroken och Centralen – att tillämpa en ny metod som kallas Early Contractor Involvment. Det säger Lillian [...]

Läs mer ›
23 september 2015

Nya Älvstaden i full gång

– Byggandet av nya Älvstaden fortgår som planerat och har tagit fastare former. Det säger Anders Svensson, processledare för Älvstaden. Inte bara Västlänken och Västsvenska paketet [...]

Läs mer ›
23 september 2015

Det börjar bli ont om folk

– Vi har hittills klarat av det men nu går vi in i en ny period framöver när det kommer att bli svårt att hitta tillräckligt med folk. Det säger Roger Westberg, personalchef för [...]

Läs mer ›
23 september 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Infrastruktur och bostäder ska skapa jobb 2. Nylagd räls redan sprucken 3. Stölder sätter skräck i landsbygden 4. ME och Ingelstadsgymnasiet utvecklar maskinförarutbildning 5. Ny [...]

Läs mer ›
16 september 2015

Entreprenadkonjunkturen har fått upp farten

Entreprenadkonjunkturen i Västsverige har fått upp farten. Och mycket tyder på att den bara kommer att öka. När Entreprenad Lives nyhetsbrev för drygt ett år sedan skrev om [...]

Läs mer ›
Utställare 2024, Motorbanan Ring Knutstorp