Ett bättre och mer kompakt mässområde – Ett bättre bokningsläge - Entreprenad Live
För besökare
För utställare
16 september 2015

Ett bättre och mer kompakt mässområde – Ett bättre bokningsläge

Hans-Erik

Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad Live

Det är en påtagligt nöjd Hans-Erik Kristensson som summerar läget inför Entreprenad Live i Göteborg om knappt ett år.

När Hans-Erik Kristensson tillsammans med sin kollega Peter Eriksson 2014 arrangerade Entreprenad Live på Stora Holm i Göteborgs norra utkanter så var det första gången någonsin en så stor mässa arrangerades på Stora Holm. Det var också första gången en större entreprenadmässa arrangerades i Göteborg.

Stora Holm har tidigare använts bl.a. som testbana för Volvo, som flygfält och som halkkörningsbana för trafikskoleelever i Göteborg.

– Framför allt blir utställningsområdet betydligt kompaktare. Trots detta har vi kunnat behålla samma utställningsyta och vi tror att både utställare och besökare kommer att känna sig nöjda med förändringarna.
Ingången har flyttats och leder rakt in till en mittgång som blir själva mässans nav. Där hittar man både mattält och seminarietält.

– Seminarier om aktuella och intressanta ämnen kommer även arrangeras.

Redan nu, när det ännu återstår nästan ett år till mässan, så är mer än hälften av monterytan uppbokad.

Entreprenad Live vill vara en aktiv mässa och erbjuder förutom seminarier också olika prova på-aktiviteter, demo och provkörningar.
– På testbanan kommer det att bli provkörning av dumper-lastbilar, pick-uper och andra typer av fordon för entreprenörerna. Om vädret tillåter, vilket vi hoppas, så kommer det även att finnas en terrängbana.

Mässområdet har byggts upp så att det ska finnas möjlighet till demo inne i montrarna, t.ex. prova en ny och modern grävmaskin.
– Vi vill att Entreprenad Live ska bli den stora Entreprenad-händelsen i Väst under 2016.
– Vi kommer att se till att alla intresserade i västra och södra Sverige kommer att få vetskap om mässan och ska känna sig välkomna, säger Hans-Erik Kristensson.

Omradesbild_EL16_Gbg, mini

Klicka för en stor bild

16 september 2015

Full fart!

Se den rafflande STCC-finalen tillsammans med Entreprenad Live på Ring Knutstorp lördag 26:e september Exklusivt erbjudande för Entreprenad Lives kunder. Gå två betala för en! För första [...]

Läs mer ›
16 september 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Alla lastbilar måste byta plogfästen 2. Dubbelt så många stölder på byggen 3. NCC har halverat olyckorna 4. Lera största problemet för Marieholmsförbindelsen 5. Peab största [...]

Läs mer ›
3 september 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Full fart i miljardbygget 2. NCC bygger vattenverk i Kungälv 3. Bygget av nya gallerian i Mölndal är i gång 4. Dieselbovar skrämdes till flykt 5. Söderberg & Haak ändrar taktik 6. [...]

Läs mer ›
26 augusti 2015

Ännu bättre mässarena 2016

Entreprenad Lives mässområde, som byggdes upp inför premiärmässan 2014 har utvecklats vidare och nu kan vi stolt presentera ett nästan helt nytt mässområde. Vi är på samma plats, men [...]

Läs mer ›
26 augusti 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Sverige starkast i Norden 2. 5,5 miljarder till bostadsinvesteringar 3. Dieselskatten kan höjas ytterligare 4. Bostadsbyggandet fortsätter öka 5. E20 Kristineholm-Bälinge rustas 6. [...]

Läs mer ›
1 juli 2015

Nu är sommaren här!

Vi på Entreprend Live vill önska er alla en riktigt lång och skön sommar. Ta väl hand om er och koppla av riktigt ordentligt, så hörs vi igen efter sommaren.

Läs mer ›
1 juli 2015

7 saker du inte visste förra veckan

1. Nordens högsta hus får namnet Karlatornet 2. Skanska och Volvo CE i samarbete om eldrivna gula maskiner 3. Amerikanska militären säljer sina anläggningsmaskiner 4. ”Kör med [...]

Läs mer ›
Utställare 2024, Motorbanan Ring Knutstorp